Bedankt voor de boom!

Hiermee bouwen we samen aan een gezonde, biodiverse en groene wereld.

Dit jaar willen we jullie op een duurzame en betekenisvolle manier bedanken voor de samenwerking. Daarom geven we een bos cadeau, en jij hebt zojuist een bijdrage geleverd met 4 bomen!

Wij zijn fan van bomen

Bomen zijn natuurlijke goeddoeners, op veel vlakken. Zo stimuleren ze biodiversiteit, slaan ze hun hele leven CO₂ op en dragen ze bij een beter klimaat en gezonde bodem. We bouwen ook graag meer in hout, ook daar hebben we bomen voor nodig!

Trees for all

Van de vier bomen die we voor jou planten, worden er twee bomen geplant in een herbebossings-project in het buitenland en twee in Nederlandse projecten. In het buitenland gaan ze extreme droogte tegen of worden ze onderdeel van te herstellen regenwouden. In Nederland worden de bomen onderdeel van een voedselbos, dragen ze bij aan de vergroening van het platteland en versterken of herstellen ze bestaande bossen. Hierin werken we samen met de stichting Trees for All, die deze projecten met grote zorg selecteert en voor langere tijd betrokken blijft.

Nieuwe huisstijl en website

En dan nog even dit: de afgelopen tijd hebben we met Gusmanson hard gewerkt aan een update van onze uitstraling. Binnenkort presenteren we onze geüpdatete huisstijl en nieuwe website: klaar voor de toekomst, net zo nuchter als altijd. De komende tijd zullen we de website verder vullen met onze (en jullie) projecten. Direct op de hoogte zijn als de website live is? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!