Open sollicitatie

Ons team is altijd op zoek naar jonge talenten en ervaren ontwerpers.

Onze projecten

De projecten die we doen lopen uiteen, van kloeke stadsblokken en toegankelijke zorggebouwen tot comfortabele recreatiewoningen en circulaire kantoorgebouwen.  Eén ding hebben ze allemaal gemeen; we kiezen voor duurzame, bestendige oplossingen met een goede balans tussen bewezen kwaliteit en innovatie. Zo zorgen we dat 'onze' gebouwen zo lang mogelijk functioneel blijven en realiseren we mooie en gezonde plekken waar mensen fijn wonen, werken of verblijven.

Eigentijds, niet modieus

Ons werk is eigentijds, maar niet modieus. Het begrijpen van de wensen en ideeën van de eindgebruiker en de vertaling naar een passend gebouw vinden we belangrijker dan werken aan een eigen oeuvre. De gebouwen die we ontwerpen en realiseren passen bijna als vanzelfsprekend in hun stedenbouwkundige, landschappelijke of sociaal-maatschappelijke context, en kunnen mee veranderen met de tijd. Zo zorgen we al meer dan 60 jaar dat gebouwen werken, en blijven werken!

Ons team

We zijn een klein, wendbaar team van specialisten. Daardoor zijn we in staat snel, assertief en flexibel te werken. We kunnen als geen ander meebewegen met de context van een project en onze opdrachtgevers ondersteunen.

Sluit je aan bij jarenlange ervaring

Kolpa werkt al ruim 60 jaar aan bestendige gebouwen en fijne plekken. Met een groot en divers portfolio en veel technische kennis kunnen we daardoor veel aan: van stedenbouwkundige opgaven tot innovatieve detaillering. Er is daardoor veel te leren, en wij leren ook graag van jou!